Ruby Star Society | Delicious!

Melody Miller voor Ruby Star Society

Collectie Clementine

100% katoen

Stofbreedte 110 cm

€ 22,50 per meter

Meer details

NIeuw

€ 1,86

€ 1,86 per 10 cm

- +

Minimale afname per stof is 20 cm (2) 2

 
Minimum afname

De katoen is zacht en soepel en Super mooi! Ruby Star Society is opgericht door 5 vrouwelijke designers die graag hun creativiteit met ons delen. In samenwerking met Moda laten ze de stoffen in Japan maken. De kleuren zijn altijd mooi en goed voor de mooiste creaties. Lets use our Magical Confidence !

 
Stofsoort

KATOEN

Een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit. De vezels worden tot draden gesponnen en als zodanig gebruikt om zacht, luchtdoorlatend textiel van te maken. 

Veel van onze katoenen zijn van biologische teelt. Biologisch katoen is veelal iets duurder dan conventioneel katoen, omdat er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. De opbrengst per oogst is dan relatief minder. 

Katoen leent zich goed voor allerlei verschillende projecten zoals kleding, tassen, kussens, sjaals, quilts, etui's, servetten, tafelkleden en gordijnen. 

LINNEN

Een chique stof, gemaakt van vlas, die moeilijker te maken is dan bijvoorbeeld katoen. Het is vooral geliefd omdat het er mooi uitziet, heerlijk koel is in de zomer en sterker is dan katoen. Ideaal dus als beddengoed of tafelkleed of voor een fijne zomerjurk. 

30 andere producten in dezelfde categorie:

Geen producten

To be determined Verzendkosten
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Bestellen en betalen