BETALEN

P A Y P A L 
Je kunt je bestelling betalen via Paypal. De transactiekosten (3,4%) worden doorberekend in het totaalbedrag. 

I D E A L
Betalen d.m.v. internetbankieren is gratis. Voor deze service maken wij gebruik van Mollie.

C R E D I T C A R D
Betalen met een creditcard kan altijd via Paypal. Ook in dat geval worden de transactiekosten (3,4%) worden doorberekend in het totaalbedrag. 

O V E R S C H R I J V I N G
Vooraf betalen d.m.v. een bankoverboeking is gratis. Na bevestiging van de bestelling ontvang je het totaalbedrag en de gegevens voor overboeking. 
(NL07KNAB0764343289 tnv firmatique in Haren, graag o.v.v. het factuurnummer) Ook vanuit het buitenland is overboeken een gratis optie. 

VEILIG BETALEN

P A Y P A L
PayPal biedt een van de meest beveiligde betaling platforms in de wereld. Na meer dan een decennium als leider in online betalingen, hebben ze dingen geleerd over het veilig houden van je gegevens. Als je koopt of geld overmaakt, krijg je als vanzelfsprekend extra beveiliging wanneer je PayPal gebruikt, want al je financiële gegevens (zoals bankgegevens en creditcardnummer) worden veilig opgeslagen en versleuteld op hun servers. Dus u hoeft met ons geen financiële informatie te delen en je gegevens zijn op geen enkele wijze openbaar.

I N T E R N E T B E T A L I N G E N
Met uitzondering van de PayPaltransacties, worden alle betalingen aan Firmatique afgehandeld door Mollie.
Molli zorgt ervoor dat online betalingen worden verwerkt op het hoogste niveau van beveiliging. Hun veiligheidsnormen voldoen aan de strengste eisen, ontworpen om een veilig netwerk voor data beveiliging en gegevensbescherming te waarborgen. Je bankgegevens zijn voor ons niet zichtbaar. Lees meer op www.mollie.com


Geen producten

To be determined Verzendkosten
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Bestellen en betalen